Dulceaţă de căpsuni reţetă

Dulceaţă de căpsuni reţetă

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsuni
  • 800gr zahar
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Căpșunile curățate și spălate se pun în cratiță cu zahărul și se lasă la frigider 24 ore.

Se pun la foc iute până se topește zahărul, amestecând din când în când.

Se adauga zeama de lamaie. Se micșorează focul. Se încearcă siropul cu o lingură de lemn. Se ține lingura pe lateral, lăsând să picure siropul. Dacă nu se împrăștie și picătura rămâne compactă, este gata.

Se ia de pe foc și se acoperă cu un prosop ud și stors bine. După ce s-a răcit se pune în borcane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise