Dulceata de grapefruit rosu

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 - 4 buc Grapefruit rosu
  • 1 kg de zahar
  • 1 lamaie
  • 1 rodie
  • 2-3 stelute de anason

Mod de preparare

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza.

Se face un sirop legat din zaharul cu coaja rasa de lamaie, sucul de la lamaie,, 100 ml apa rece si la sfarsit, se adauga fructele de rodie care dau o culoare superba, se adauga si anasonul. Se adauga feliile de grepfruit la sfarsit si se mai lasa sa fiarba la foc domol 10-15 minute.

Se toarna fierbinte in borcane, se strang bine capacele, apoi se acopera cu o patura pentru a se raci in voie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise