ECLER

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coji:
  • 1 1/2 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana faina
  • 4 oua
  • Crema:
  • 4 oua
  • 1 L lapte
  • 1 cana zahar
  • 6 linguri faina

Mod de preparare

Coji:

Se fierb uleiul si apa in clocot.

Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina, batand bine cu mixerul. Selasa sa se raceasca si se adauga, pe rand, 4 oua.

Crema:

Se amesteca bine zaharul cu ouale si faina. Compozitia se dizolva cu laptele rece. Se pune la fiert pana la ingrosare.

Se glazureaza cu ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise