Empanada cu brocoli

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 brocoli
  • 4 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 cana parmezan
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Se fierbe 1 broccoli 2 minute apoi se scurge de apa si se zdrobeste in bucatele mai mici cu furculita, dar nu prea tare sa nu iasa ca un piure.

Cand s-a racit, se amesteca broccoli cu 4 galbenusuri, 3 linguri smintana, o ceasca cascaval/parmezan ras, 2 linguri faina Se bat separat albusurile pana se fac spuma, apoi se incorporeaza treptata spuma in amestecul cu broccoli, amestecandu-se de jos in sus, foarte usor, si cand e gata se toarna compozitia intr-o tava tapetata sau intr-un vas de jena. Se da la cuptor 30-40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise