Energizant cu lapte de cocos, pepene si avocado

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pepene rosu – 3 felii, fara samburi
  • Lapte de cocos – 200 ml
  • Avocado copt – 1 buc
  • Sirop de agave / miere – 1 lingura
  • Gheata – 3 cuburi

Mod de preparare

Curatati feliile de samburi si taiati miezul cuburi;

Taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una din parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infigeti mijlocul lamei cutitului si veti observa ca se scoate foarte usor. Curatati-i miezul cu o lingurita;

Adaugati toate ingredientele in blender si blendati pana obtineti o compozitie omogena.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise