Energizant egiptean

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 425 g de felii de mango in sirop (conserva)
  • 2 linguri de frunze de menta proaspete
  • 1 lingura de esenta de migdale
  • 300 ml suc de mere, mango si limeta
  • 8 cuburi de gheata
  • 450 ml de apa minerala

Mod de preparare

1. Se deschide conserva de mango. Se toarna intregul continut al conservei intr-un robot de bucatarie.

2. Se adauga frunzele de menta si esenta de migdale si se acopera. Se mixeaza cateva secunde pana cand devine cremos. Se ia capacul si se adauga sucul de mere, mango si limeta si cuburile de gheata. Se acopera si se amesteca din nou cateva secunde pana cand se zdrobeste gheata.

3. Se ia capacul si se adauga apa minerala. Se amesteca putin si se toarna in pahare inalte. Se serveste imediat pentru un efect racoritor!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise