Escalop cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne de porc sau de vita
  • 1 cutie conserva ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml smintina
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti in putin ulei.

In uleiul ramas pui repede 1/2 pahar cu apa, adaugi o cutie de ciuperci taiate felii si lasi sa dea in clocot.

O lingurita de mustar o amesteci cu o lingura buna de faina si adaugi smintina vreo 200 ml, pui din apa cu ulei si invirti bine , o rastorni peste ciuperci.

Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pun feliile de carne, lasi sa mai dea un clocot, potrivesti de sare si piper.

Se serveste cu garnitura de orez sau cu piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise