Escalop cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne de porc sau de vita
  • 1 cutie conserva ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml smintina
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti in putin ulei.

In uleiul ramas pui repede 1/2 pahar cu apa, adaugi o cutie de ciuperci taiate felii si lasi sa dea in clocot.

O lingurita de mustar o amesteci cu o lingura buna de faina si adaugi smintina vreo 200 ml, pui din apa cu ulei si invirti bine , o rastorni peste ciuperci.

Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pun feliile de carne, lasi sa mai dea un clocot, potrivesti de sare si piper.

Se serveste cu garnitura de orez sau cu piure de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise