Evantai - Pentru copii mofturosi !

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt o portie
  • -1 chifla de 80g de preferat cu susan
  • -50 g sunca de praga sau de pui
  • -100 g cascaval
  • -1 rosie
  • -1 ou
  • -sare
  • -2-3 masline feliate

Mod de preparare

Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.

Sunca se feliaza

Jumatate din cascaval se feliaza.

Rosia se spala si se feliaza

Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.

Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.

Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .

Se rade restul de cascaval deasupra.

Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)

Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise