Exotic ice cream

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -inghetata(vanilie+caramel):300 g
  • -strugure:1 ciorchine mic
  • -caise confiate:30 g
  • -smochine:30 g
  • -curmale:30 g
  • -miere de albine:1 lingurita
  • -peperoncino:1 varf de lingurita
  • -vodka:30 g
  • -menta proaspata:1 g

Mod de preparare

Se pune intro tigaie la foc mediu smochinele,curmalele si caisele amestecand usor.Se adauga bobitele de strugure(de preferat alb),flambandu-se tot amestecul cu vodka.Se adauga peperoncino si mierea de albine si se amesteca pana la omogenizare la foc mic 2-3 minute.Se toaca separat menta proaspata si se adauga in compozitie.La final se aseaza 2-3 bulgarasi de inghetata peste care se rastoarna amestecul de fructe.Se va obtine acel gust dulce-picant.merita incercat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise