Exotic ice cream

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -inghetata(vanilie+caramel):300 g
  • -strugure:1 ciorchine mic
  • -caise confiate:30 g
  • -smochine:30 g
  • -curmale:30 g
  • -miere de albine:1 lingurita
  • -peperoncino:1 varf de lingurita
  • -vodka:30 g
  • -menta proaspata:1 g

Mod de preparare

Se pune intro tigaie la foc mediu smochinele,curmalele si caisele amestecand usor.Se adauga bobitele de strugure(de preferat alb),flambandu-se tot amestecul cu vodka.Se adauga peperoncino si mierea de albine si se amesteca pana la omogenizare la foc mic 2-3 minute.Se toaca separat menta proaspata si se adauga in compozitie.La final se aseaza 2-3 bulgarasi de inghetata peste care se rastoarna amestecul de fructe.Se va obtine acel gust dulce-picant.merita incercat.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise