Fajitas cu carne de pui si cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 500g piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei gras verde taiat felii subtiri
  • 1 ceapa medie,taiata "pestisori"
  • 1 cutie(300ml)supa crema de celeri (eu am facut-o in casa)
  • 1/2 cana salsa
  • 8 tortillas (paine mexicana-se gaseste in comert)
  • 1 cana cascaval razuit

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana se rumeneste.Adaugam ardeiul si ceapa peste carne si lasam la innabusit cca.5-6 min.Adaugam supa de celeri si salsa amestecand pana toata compozitia ajunge la aceeasi temperatura.

Se pune aproximativ 1/2 cana de compozitie pe fiecare tortilla,se adauga cascaval ras,impachetam tortilla.Se serveste cu salsa suplimentar(cine doreste).Este o reteta usoara si foarte gustoasa.

Pofta buna!

Supa de celeri am facut-o in 10 min.

1 ceapa taiata

3 catei usturoi

2 cartofi

2 tije de celeri

sare,piper,vegeta

Am pus totul la fiert doar cu atata apa cat sa le acopere,cand s-au fiert am pus totul la blender si am adaugat 1/2 cana lapte.Gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise