FANTEZIE DIN PORTOCALE SI PIERSICI

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 portocale
  • 6 piersici
  • 6 linguri de zahar
  • apa minerala
  • cuburi de gheata. Optional licheur de portocale sau triplu-sec.

Mod de preparare

Stoarceti zeama de la portocale si o amestecati cu piersicile maruntite f. fin si zaharul. Se tin la rece.

Cand serviti umpleti paharul 1/3 cu acest amestec, iar restul cu apa minerala si cuburi de gheata.

Cine doreste poate adauga si o lingura de licheur de portocale/triplu-sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise