Farfalle cu branza dulce si portocale

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie Farfalle Paste Baneasa
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 4 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 cubulet de unt
  • 2 portocale
  • anason

Mod de preparare

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Branza de vaci se mixeaza cu zaharul si se adauga cubulete si zeama de la portocale.

Dupa ce pastele au fiert, se scurg bine si se amesteca cu compozitia de branza si portocale. Se unge cu unt un vas yena si se pun pastele amestecate cu branza si portocale si aromate cu anason, iar deasupra se toarna un ou batut.

Vasul se introduce la cuptor pentru 45 minute, la 200 grade C.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise