Fasole batuta cu lipie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • o lingura mustar
  • suc de rosii
  • sare
  • ulei
  • bulion

Mod de preparare

Puneti intr-o cratita fasolea si acoperiti-o cu apa. Puneti-o la fiert la foc mic. Cand a inceput sa clocoteasca, scurgeti de apa. Dupa ce fasolea a fiert, dati-o prin strecuratoare , pasati-o cu blenderul. Puneti-o pasata inapoi in oala. Mustarul si usturoiul se pun la fasole si se amesteca bine. Se mai punei putin ulei si daca e moale, e gata. Acum, puneti uleiul la incins, adaugati ceapa taiata feliute si lasati-o sa se caleasca. Adauga bulionul si amesteca. Serviti fasolea cu ceapa caramelizata deasupra si cu lipie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise