Fasole batuta cu lipie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • o lingura mustar
  • suc de rosii
  • sare
  • ulei
  • bulion

Mod de preparare

Puneti intr-o cratita fasolea si acoperiti-o cu apa. Puneti-o la fiert la foc mic. Cand a inceput sa clocoteasca, scurgeti de apa. Dupa ce fasolea a fiert, dati-o prin strecuratoare , pasati-o cu blenderul. Puneti-o pasata inapoi in oala. Mustarul si usturoiul se pun la fasole si se amesteca bine. Se mai punei putin ulei si daca e moale, e gata. Acum, puneti uleiul la incins, adaugati ceapa taiata feliute si lasati-o sa se caleasca. Adauga bulionul si amesteca. Serviti fasolea cu ceapa caramelizata deasupra si cu lipie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise