Fasole cu legume si muschi de porc afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cutie fasole conservata
  • - 2 cepe
  • - 1 ardei dulce
  • - 1 morcov
  • - 200 g muschi de porc afumat
  • - 1 lingurita busuioc uscat
  • - 2 frunze de dafin
  • - patrunjel

Mod de preparare

1. Legumele se curata si se taie marunt sau mai măşcat, cum va place.

2. Se pune mai intai ceapa si morcovul in tigaie cu un pic de ulei si se inabusa la foc potrivit, dupa ce s-au mai inmuiat un pic se adauga si carnea taiata fasii + ardeiul taiat rondele.

3. Se adauga si fasolea, frunzele de dafin, busuiocul, se amesteca totul bine si se mai lasa sa fiarba la foc mic cca 5-6 minute.

4. Se presara patrunjel tocat deasupra si se serveste cald.

Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise