Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 300 g rosii cherry
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 legatura marar verde
  • sare

Mod de preparare

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin, se adauga fasolea curatata si se lasa la fiert cu capac, amestecand din cand in cand.

Spre final, cand fasolea e aproape fiarta, se adauga rosiile intregi, daca sunt mici sau jumatati, usturoiul pisat, 1/2 lingurita cu sare, iar dupa ce a scazut, se potriveste de gust, se adauga mararul taiat marunt, iar dupa 1-2 clocote se opreste focul. Dupa ce s-a racit, se serveste!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise