Fasole pastai cu pui la slow cooker

Timp pregatire
255 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai
  • 2 morcovi
  • 500 g piept sau pulpe de pui dezosate
  • 1 rosie mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 catei de usturoi
  • 1 bucatica de ghimbir proaspat
  • 1 mana de patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Spalati fasolea pastai, apoi rupeti pastaile in doua. Curatati morcovii si taiati-i felii. Asezati pastaile si morcovii in vasul de la slow cooker, presarati putina sare, piper si putin ulei de masline, amestecati bine.

Taiati marunt usturoiul, rosia, ardeiul rosu, ghimbirul si patrunjelul, amestecati si adaugati putin ulei de masline, sare si piper. Puneti puiul in mixul de condimente obtinut, amestecati bine dupa care puneti carnea peste pastai.

Acoperiti cu capac aparatul slow cooker si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.

Lasati 30 min la racit si puteti sa serviti mancarea de fasole pastai cu pui la slow cooker.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise