Fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1-2 morcovi
  • bulion
  • 1 leg patrunjel verde
  • foi dafin
  • 3-4 catei usturoi
  • fasole verde carne (pui
  • porc..)
  • condimente

Mod de preparare

Toci ceapa marunt,razi morcovul pe razatoare le calesti in putin ulei apoi adaugi bulion, carnea si le mai calesti un pic dupa care adaugi un pahar cu apa si lasi facul mic sa fiarba putin impreuna.Separat fierbi fasolea verde in apa cu sare o scurgi si o adaugi in cratita.Completezi cu apa si mai lasi sa fiarba toate impreuna.Adaugi foi de dafin,usturoiul tocat marunt potrivesti de sare si la urma de tot toci verdeata.Poti adauga si putin piper macinat

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise