Fasole verde cu cartofi (post)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mijlocii
  • 500-600g fasole verde
  • 4 cepe maricele
  • 6 pere
  • sare
  • piper si 1 leg. marar.

Mod de preparare

Fasolea se spala, se rupe de 4-5 cm., se opareste si se pune la scurs. Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se prajesc in ulei incins, se taie ceapa felii si se adauga peste cartofi cu sare si piper dupa gust. Perele se taie felii subtiri si se adauga peste cartofi cu fasolea si se mai prajesc inca vreo 5-10 min. Se presara marar si gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise