Fasole verde cu pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan 820 ml fasole verde pusa pe iarna
  • 4 pulpe superioare
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 3 catei usturoi
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune la calit in putin ulei.Dupa ce devine sticloasa se adauga pasta de gogosari, sare, piper si o cana cu apa.

Adaugam pulpele fara pielita si lasam sa dea in clocot.

Curatam usturoiul si il taiem marunt, apoi il adaugam la carnea de pui impreuna cu mararul si fasolea verde.Lasam sa fiarba bine carnea si legumele.

Cand sunt gata pot fi servite.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise