Fasole verde cu sos de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g fasole verde congelata
  • 2 cepe rosii
  • 4 fire usturoi verde
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
  • 1 lingurita mirodenii( de la plafar)
  • un varf de lingrita de pasta de ardei iute
  • sare
  • ulei de orez
  • piper boabe (5 culori)

Mod de preparare

Fsolea se pune la fiert in aburi , iar intre timp se pregateste sosul. Se taie ceapa julien si se caleste in uleiul incins. Se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa pe foc cateva minute apoi se adauga rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, pasta de ardei iute, mirodeniile, piperul boabe si se lasa la fiert cam 15 minute, adaugandu-se apa calda daca scade sosul. Cand fasolea este fiarta se adauga peste sos, se pun mararul si patrunjelul tocate marunt, se potriveste de sare si se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise