Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie.

Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca in volum, apoi adaugam si praful de copt.

Dupa ce s-a racit putin ciocolata topita, o adaugam treptat, peste oua si mai mixam aproximativ 2 minute.

Pregatim o tava cu hartie de copt (asa evitam sa ni se lipeasca continutul de tava), dupa care turnam continutul compozitiei in tava si dam tava la cuptorul incins, pentru 30 de minute.

Putem taia prajitura dupa ce se raceste.

Obs.:

Eu am folosit o tava ingusta pentru chec.

Prajitura se poate orna cu o glazura de ciocolata sau un toping preferat.

Se poate consuma sub forma de chec, cum am facut si eu...

Pofta Buna!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise