Fettuccine cu somon afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 3 portii:
  • -300 g paste fettuccine
  • -300 g smantana
  • -200 g somon afumat
  • -2 linguri de ulei de masline
  • -2 linguri de coniac sau whiski

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem uleiul,cand s-a incins, adaugam somonul taiat julienne si calim pentru 2 minute.Turnam apoi alcoolul si flambam (cu grija,sa nu dam foc bucatariei!). Cand flacara s-a stins,adaugam smantana,fierbem un minut si adaugam pastele,fierte in prealabil dupa instructiunile de pe ambalaj. Oprim focul si amestecam usor ca toate pastele sa treaca prin sos.Servim imediat! Absolut delicioase!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise