ficat la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,500 g ficat
  • 0,100 unt
  • 0,300 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 5 fire patrunjel

Mod de preparare

Ficatul se frige pe gratar.

Intre timp, intr-o cratita se pune ceapa, usturoiul, untul, se innabuse, se adauga zeama de lamaie.

Jumatate din ficatul fript se aseaza pe farfurie, se pune tocatura de legume, celelalte felii de ficat, deasupra se pune sosul de la legume si patrunjelul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise