ficat la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,500 g ficat
  • 0,100 unt
  • 0,300 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 5 fire patrunjel

Mod de preparare

Ficatul se frige pe gratar.

Intre timp, intr-o cratita se pune ceapa, usturoiul, untul, se innabuse, se adauga zeama de lamaie.

Jumatate din ficatul fript se aseaza pe farfurie, se pune tocatura de legume, celelalte felii de ficat, deasupra se pune sosul de la legume si patrunjelul tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise