Ficatei cu sos de vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg Ficatei Pui
  • 300 gr Maslina
  • 2 buc Ceapa
  • 250 ml Rosu Vin
  • 5 gr Piper
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 20 gr Pasta de tomate
  • 500 ml Apa

Mod de preparare

Se spala bine ficateii de pui si se lasa la scurs, separat intr-o cratita se taie ceapa marunt, se pune piperul, Maggi Secretul Gustului Intensavor cu 2 linguri de ulei de masline, se lasa sa se inabuse putin. Se adauga ficeteii de pui, se pune capacul si se lasa cam 10 minute sa isi schimbe culoarea putin, se adauga 2 cani de apa si se lasa sa dea in fiert. Se baga dupa aceea la cuptor cam 1/2 ora, cand a scazut se adauga lingurita de pasta de tomate si cana cu vin, se mai lasa cam 10-15 minute.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise