Ficatei cu vin

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 pahar de vin rosu
  • piper
  • sare
  • delikat.

Mod de preparare

se spala ficatei, se curata si se lasa la scurs; intr- cratita se pune ulei, ceapa taiata marunt dupa care se adauga ficatei sepune capacul si se lasa la innabusit amestecind usor. Se pune piper, sare si delikat, se adauga o cana de apa si se baga la cuptor cam 15 minute. Se scoate cratita se pune paharul de vin rosu si se mai lasa sa scada. Se serveste cu piure de cartofi.Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise