Ficatei cu vin

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 pahar de vin rosu
  • piper
  • sare
  • delikat.

Mod de preparare

se spala ficatei, se curata si se lasa la scurs; intr- cratita se pune ulei, ceapa taiata marunt dupa care se adauga ficatei sepune capacul si se lasa la innabusit amestecind usor. Se pune piper, sare si delikat, se adauga o cana de apa si se baga la cuptor cam 15 minute. Se scoate cratita se pune paharul de vin rosu si se mai lasa sa scada. Se serveste cu piure de cartofi.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise