Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de curcan
  • 1 ceapa mare
  • 70 g unt
  • 100 ml vin rosu
  • 100 ml supa de pui
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper negru Kotany

Mod de preparare

Curatam ciapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de usturoi tocat marunt, apoi ficateii curatati si spalati.Adaugam supa de carne peste ei si ii lasam la foc mic sa se patrunda bine si sa scada supa.

Dupa ce supa a scazut la jumatate adaugam vinul rosu si lasam sa fiarba pina iese taria vinului, pina se evapora.

Cand este gata adaugam patrunjelul verde tocat si asezonam.Acum si nu inainte , pentru ca altfel ficatul se inatreste.

Servim ficatelul cu sos ,ca atare sau linga o portie de mamaliguta sau un colt de paine proaspat scoasa din cuptor.

Pofta mare sa aveti !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise