Ficatei de pui cu piure

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g ficăţei de pui
  • 1 ceaşcă de vin alb
  • 1 legătură mărar
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 lingură de unt
  • sare, piper

Mod de preparare

Ficăţeii se spală bine. Într-o tigaie de teflon se pune o lingură de unt. Se adaugă apoi ficăţeii şi piper după gust. Se lasă ficăţeii 2-3 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni puţin. Se adaugă în tigaie o ceaşcă de apă şi o ceaşcă de vin. Se întorc ficăţeii la câteva minute până când se evaporă tot lichidul. Se adaugă sare, usturoi şi mărarul tocat, se opreşte focul se lasă tigaia acoperita 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise