Ficatei de pui cu sos de lapte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola de ficatei
  • 200 ml lapte
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Ficateii se spala, se zvanta si se pun la prajit in ulei incins. Se acopera pentru ca stropesc abundent.

Dupa ce s-au prajit pe ambele parti se toarna laptele si se pune sarea.

Se lasa sa fiarba descoperiti pana cand sosul scade si capata o usoara consistentza.

Sunt foarte gustosi!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise