Ficatei pane cu piure de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei
  • 700 g cartofi
  • 1-2 oua
  • 100g faina
  • 100 ml ulei
  • 1 linguta unt
  • 70 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins.

Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se mixeaza bine adaugandu-se la sfarsit laptele.

Ficateii se servesc calzi alaturi de piureul de cartofi si se sareaza numai in momentul servirii.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise