File de merluciu pane cu legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de merluciu
  • 500g legume asortate (morcovi, mazare, conopida, varza de bruxelles, brocoli)
  • 1 ou
  • pesmet, faina
  • unt
  • sare, piper
  • 3 lingurite smantana

Mod de preparare

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele in compozitie si il dam prin pesmet si il punem la prajit. Intre timp pregatim sosul pentru peste: adaugam 3 lingurite de smantana, sare si 5 lingurite de apa si amestecam pana se omogenizeaza. Cand legumele s-au fiert le strecuram de apa si adaugam peste ele putin unt si sare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise