Pangasius cu ciuperci la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata file de pangasius.
  • 6 sau 7 ciuperci champignion.
  • 50 ml vin alb.
  • 2 rosii.
  • 2 lingurite de unt.
  • sare,piper roz proaspat macinat,menta si tarhon uscat.

Mod de preparare

Spalam pestele,il punem intr-o tava de yenna.Curatam ciupercutele si le spalam,apoi le punem in tava langa peste.In fiecare palarioara de ciuperca punem cate o felie de rosie si un pic de unt.Adaugam si cele 50 ml de vin,vom asezona cu condimentele mai sus mentionate si bagam pestele la cuptor pentru 35-40 de minute.Cine doreste poate sa puna si un praf de menta si tarhon uscat,deoarece ii da pestelui un gust deosebit.Eu folosesc foarte mult menta si tarhon uscat la peste deoarece imi place.Acest fel de peste, este o mancare foarte usoara, dar si foarte satioasa. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise