File de pangasius in hartie pergament

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati file de pangasius
  • 4 felii de lamaie + 2 felii pentru servit
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • sare
  • piper proaspat rasnitat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 bucati hartie pergament

Mod de preparare

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca.

Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati.

Luam prima bucata de hartie.

Punem o lingura de ulei, asezam o bucata de peste si o ungem bine cu uleiul de pe hartie.

Presaram sare, piper si busuioc.

Asezam cate doua felii de lamaie, 4 jumatati de rosii cherry si doua jumatati de usturoi.

Impachetam usor pestele. La fel procedam si cu cealalta bucata.

Le asezam intr-o tava, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35 de minute.

Cand este gata, scoatem pestele din cuptor, desfacem hartia, indepartam bucatile de lamaie si stropim cu zeama prospata de lamaie.

Sa aveti pofta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise