FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g file de pangasius(se poate folosi si alt peste)
  • -300g dovlecei
  • -4 rosii
  • -200ml zeama de legume
  • -4 feliute lamaie
  • -2 catei de usturoi
  • -100 g cascaval ras
  • -150 g masline
  • -cateva picaturi sos de peste
  • -capere
  • -verdeata(patrunjel)
  • -sare, piper

Mod de preparare

Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.

Dovleceii si rosiile se taie rondele.

Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de legume.Se toarna zeama de legume,se adauga usturoiul zdrobit,feliile de lamaie,maslinele, caperele si se rade cascavalul.

Se da la cuptor aproximativ 45 min.

Se asezoneaza cu verdeata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise