FILE DE PESTE CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. file de peste
  • 1/2 kg spanac
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare,piper
  • busuioc,nucsoara
  • suc de rosii sau rosii tocate marunt dupa gust

Mod de preparare

Spanacul se curata,se spala si se opareste.Dupa racire se lasa la scurs,apoi se toaca marunt si se amesteca cu ceapa tocata marunt si cu usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare, piper, busuioc, nucsoara si zeama de lamaie dupa gust.

Fileurile de peste se spala,se zvanta foarte bine, se umplu cu compozitia de spanac,se impacheteaza bine,se prind cu scobitori ,se aseaza intr-un vas de yena,se toarna peste rulouri suc de rosii sau rosii tocate marunt dupa gust si se dau la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise