File de peste umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 file de peste
  • 2 fire de praz/ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 lingura pesmet
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • sare,piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Toaca marunt ceapa,ardeiul,rosiile decojite.

Da morcovul prin razatoare.Caleste legumele in ulie,si lasa-le sa fiarba.Inainte de a stinge focul,presara pesmet apoi sare,piper,patrunjel tocat marunt.

Dupa ce s-a racit,pune patru fileuri de peste umplele cu legume apoi celelalte patru bucati deasupra,si stropeste-le cu ulei si lamaie.

Pune-le la cuptor 25 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise