File de peste umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 file de peste
  • 2 fire de praz/ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 lingura pesmet
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • sare,piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Toaca marunt ceapa,ardeiul,rosiile decojite.

Da morcovul prin razatoare.Caleste legumele in ulie,si lasa-le sa fiarba.Inainte de a stinge focul,presara pesmet apoi sare,piper,patrunjel tocat marunt.

Dupa ce s-a racit,pune patru fileuri de peste umplele cu legume apoi celelalte patru bucati deasupra,si stropeste-le cu ulei si lamaie.

Pune-le la cuptor 25 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise