File de porc Acapulco

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Muschi file de porc
  • ceapa
  • usturoi
  • ardei gras rosu
  • ardei iute
  • vin rosu
  • sos de rosi
  • worcestshire
  • ciuperci

Mod de preparare

din muschiuletul de porc taiem 2 fileuri groase de un centimetru si il punem in tigaia incinsa in prealabil cu putin ulei.Ceapa si ardeiul gras se taie julien.Ardeiul iute se curata de samburi si se fac cateva fasiute pe lung,ciupercile le taiem rondele.Toate aceastea se adauga in tigaie dupa aproximativ 12 min si se mai lasa pana ceapa capata o culoare aurie.Adaugam ardeiul iute si cateva rondele de usturoi,worcestshire,sosul de rosii,sare piper si stropim cu un vin rosu de calitate.Mai lasam sa scada sosul si preparatul nostru e gata.

va doresc pofta buna

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise