Fille de porc

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,5 kg file de porc
  • 1,5 l lapte
  • 2 lg unt
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Presezi feleul cu sare piper si cimbru, il asezi intr-o cratita inpreuna cu usturpoil taiat felioare lungi, lapteler si untul, il ti pe focpana cand laptele da in clocot, apoi il intorci in cuptorul incins , lasi pe foc 1 oara timp in acare intorci carenea de cateva ori, apoi scoti cratita si o acoperi cu un capac , tai carnea felii si o servesti fie calda in sosul ei alaturi de o garnitura de ciuperci fie rece

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise