Fish fingers de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 grame file de cod
  • -125 grame pesmet
  • -2 linguri parmezan dat pe razatoare
  • -1 lingura patrunjel verde tocat
  • -1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare
  • -1/2 lingurita paprika
  • -1/2 lingurita cimbru uscat
  • -1/4 lingurita pudra de usturoi
  • -150 ml smantana grasa
  • -1 ou
  • -100 grame faina de grau
  • -100 ml ulei de floarea soarelui
  • -piper negru
  • -sare

Mod de preparare

Se taie pestele in fasii si se da deoparte. Se pune pesmetul intr-un bol mare si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga apoi patrunjelul verde, parmezanul, pudra de usturoi, coaja de lamaie, paprika si cimbrul si se amesteca bine.

Intr-un alt bol se pune oul, se adauga smantana si se amesteca cu ajutorul unei furculite.

Se pune faina intr-un bol mare si apoi se dau pe rand fasiile de peste prin faina, ou si apoi prin amestecul de pesmet.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, la foc moderat. Cand uleiul s-a incins, se pun fasiile de peste si se prajesc pana ce capata o crusta aurie. Se scot pe un servet si se lasa la scurs.

Se garnisesc cu felii de rosii si lamaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise