Flori de dovlecel patisson pane (Curcubita pepo patissoniana )

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 castronel de flori de dovlecel patisson,
  • -1 ou,
  • -100 ml.lapte dulce,
  • -1 lingurita oregano,
  • -sare dupa gust,
  • -2 linguri faina de grau,
  • -1 caciulie de usturoi.

Mod de preparare

-Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor,apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de apa.

-Intr-un vas se pune oul,laptele,oregano,sarea si se omogenizeaza.

-Se trec florile prin faina de grau,prin compozitia de ou si se pun la prajit in tigaie,se prajesc pe ambele parti si se servesc pe frunze de busuioc,alaturi de un mujdei de usturoi.Sa aveti pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta,este usor de facut si gustul este unul deosebit.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise