Focaccia cu branza si speck

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g faina
  • 200ml apa
  • 50ml ulei
  • 25g drojdie
  • sare o lingurita
  • zahar o lingurita
  • 250g branza tip philadelphia
  • 200g speck feliat
  • ulei pt uns
  • sare

Mod de preparare

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul de apa dupa omogenizare,uleiul si zaharul amestecam pana se topeste bine zaharul,adaugam lichidele peste faina si formam o coca buna de intins pe cre o vom lasa la dospit pana ce-si dubleaza volumul;

Odata dospita coca,o vom imparetii in 2 partii,pe care le vom intinde cu facaletul in foi subtiri;

Asezam o foaie in tava unsa deasupra asezam cubulete de branza ,si felii de speck;

Acoperim cu cea dea doua foaie ,sigilam bine,ungem cu ulei de masline si presaram cu sare fina de bucatarie;

Introducem in cuptorul cald 220° cam 18 minute pana la colorarea uniforma a acesteia;

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise