Focaccia cu branza si speck

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g faina
  • 200ml apa
  • 50ml ulei
  • 25g drojdie
  • sare o lingurita
  • zahar o lingurita
  • 250g branza tip philadelphia
  • 200g speck feliat
  • ulei pt uns
  • sare

Mod de preparare

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul de apa dupa omogenizare,uleiul si zaharul amestecam pana se topeste bine zaharul,adaugam lichidele peste faina si formam o coca buna de intins pe cre o vom lasa la dospit pana ce-si dubleaza volumul;

Odata dospita coca,o vom imparetii in 2 partii,pe care le vom intinde cu facaletul in foi subtiri;

Asezam o foaie in tava unsa deasupra asezam cubulete de branza ,si felii de speck;

Acoperim cu cea dea doua foaie ,sigilam bine,ungem cu ulei de masline si presaram cu sare fina de bucatarie;

Introducem in cuptorul cald 220° cam 18 minute pana la colorarea uniforma a acesteia;

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise