FOCACCIA CU ROSII CHERRY

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: -500 gr. faina alba -250 ml apa calduta -15 gr. drojdie -2 lingurite de zahar -o lingura de sare -3 linguri de ulei de masline -20 rosii cherry -o lingurita de sare mare -3 linguri ulei de masline -3 linguri de apa

Mod de preparare

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu se lipeste de maini.Este foarte important sa il lucrati bine macar 20 de minute.Il lasati sa creasca o ora si dupa il intindeti intr-o tava unsa cu un pic de ulei.Puneti deasurpa rosii taiate in jumatate.Lasati inca 30 de minute la dospit.Presarati cu sare mare dopa care faceti o emulsie din 3 linguri de apa si 3 linguri de ulei si o repartizati pe toata superficia.Introduceti tava in cuptorul preincalzit(macar 15 minute inainte)si coaceti la 180 de grade o jumatate de ora pana devine aurie la suprafata.Aceasta este o reteta dar voi ii puteti pune si altceva deasupra,focaccia cu ceapa este o minunatie.Incercati si voi si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise