FOI:
10 albusuri se bat spuma tare, apoi se pune 450gr zahar. Se adauga 400gr nuca prajita si taiata si se amesteca cu lingura de lemn.
Se fac trei foi, pe dosul tavii (se unge tava cu untura si se presara faina).
CREMA:
Galbenusurile se amesteca cu 250gr. Zahar, 4 linguri cacao sau ciocolata, se pune pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu 300 gr unt sau margarina pana se face o spuma.
Se umple foile si pe deasupra se pune ciocolata facuta glazura.
OBS: La foi impartim ingredientele pentru fiecare foaie in parte .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise