Foietaj cu fructe de pãdure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr.aluat foietaj din comert
  • 300 gr. fructe de pãdure
  • 500 gr. brânzã proaspãtã (Speisequark)
  • 250-300 gr. zahãr
  • zahãr pudrã
  • 4 ouã
  • 1 ou pt. uns
  • gris
  • optional coajã de lãmâie, esentã...

Mod de preparare

Pt. cã imi plac mult fructele, in aceastã varã am sã fac multe prãji cu ele.

Foietajul l-am fãcut special pt. sotul, nu am pus mult zahãr, mai ales ca fructele de pãdure nu sunt dulci.

1)Gãlbenusele se bat spumã cu zahãrul, coaja de lãmâie.

Se amestecã cu brânza, grisul si albusele care au fost bãtute separat cu putin zahãr.

2)Se intind foietajele, se umplu cu crema de brânzã, iar deasupra se pun fructele de pãdure.

Nu am pus zahãr peste fructele de pãdure, pt. cã am vrut sã iasã acrisoarã, dar cui ii place dulce va pune zahãr dupã plac.

3)Se ruleazã cât se poate, nu foarte strâns.

Se ung cu oul bãtut si se dau la copt in tãvi tapetate cu hârtie de copt.

Se scot, si când sunt aproape reci se taie pãtrate care se pudreazã cu zahãr.

Poftã bunã!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise