Foietaj cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • scortisoara macinata
  • 1 pachet foietaj frantuzesc 400 gr

Mod de preparare

Se scoate foietajul de la congelator si se lasa la dezghetat pe masa (atentie, nu se lasa sa ajunga la temperatura camerei)

Intre timp se curata de coaja merele si se dau prin razatoare.

Intr-o tigaie se pune untul la topit dupa care se adauga merele scurse, scortisoara dupa gust si zaharul.

Se amesteca la foc mic pana cand incepe sa se se lege compozitia.

Se taie patrate din aluat, se pune o lingurita de umplutura in mijloc, se pliaza si se inchide pe margine cu o furculita. Dupa ce se aseaza in tava se fac taieturi deasupra cu un cutit bine ascutit.

Se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise