Fondue elvetian

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cascaval de preferat din elvetia. usturoi (dupa gust). paine taiate crutoane de preferat alba. vin 100 ml. faina(cine doreste) reseu pentru a mentine calda compozitia. un tuci inox

Mod de preparare

Se rade cascavalul, apoi se decojeste usturoiu. se freaca usturoiul de tuci apoi se topeste cascavalul impreuna cu vinul se amesteca 2 min apoi se adauga faina. mai amestecati 2 min si puneti tuciul pe reseu. loati o furculita de preferabil mai mare si infigeti painea in ea si intingeti in amestec. minunat! pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise