Franzelute cu tarate si mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana de tarate
  • ¼ cana de lapte
  • 1 cana de mere rase
  • 1/3 cana de ulei
  • un ou
  • 1 ½ cani faina
  • 1 ½ praf copt
  • ½ lingurita sare
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1/3 cana de zahar brun

Mod de preparare

Se amesteca tarata, laptele, uleiul si laptele. In alt vas sa amesteca faina, praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara. In final se amesteca totul cu delicatete pana la omogenizare. Se coc la 190 grade timp de aprox. 20 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise