Fresh de cirese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 650 gr cirese
  • 3 cani apa plata (cana de 250 ml)
  • 7 linguri zahar
  • 1/2 lamaie
  • 2 stelute de anson

Mod de preparare

Spalam bine ciresele, le indepartam coditele si le scoatem samburii.

Le rasturnam in blender, adaugam zaharul si le zdrobim.

Intr-un bol punem piureul de cirese si apa.

Un sfert din lamaiae o stoarcem, iar restul o taiem felii.

Amestecam totul cu o lingura de lemn, dam drumul si stelutelor de anason, acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte.

A doua zi il strecuram, il punem in sticla si il pastram la frigider.

Un deliciu!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise