Fresh de cirese

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 650 gr cirese
  • 3 cani apa plata (cana de 250 ml)
  • 7 linguri zahar
  • 1/2 lamaie
  • 2 stelute de anson

Mod de preparare

Spalam bine ciresele, le indepartam coditele si le scoatem samburii.

Le rasturnam in blender, adaugam zaharul si le zdrobim.

Intr-un bol punem piureul de cirese si apa.

Un sfert din lamaiae o stoarcem, iar restul o taiem felii.

Amestecam totul cu o lingura de lemn, dam drumul si stelutelor de anason, acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte.

A doua zi il strecuram, il punem in sticla si il pastram la frigider.

Un deliciu!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise