friganele de paine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 pahar lapte
  • felii de paine
  • 1 cescuta zahar

Mod de preparare

se taie felii de paine potrivit de groase .se trec prin lapte dulce cu putin zahar,avand grija sa nu se inmoaie.se scot din lapte si se trec prin ou batut cu putina sare.

se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc, in ulei sau untura cu putin timp inainte de a fi servite la masa.

se servesc la mazare sote,la sote de morcovi,fasole verde cu unt,legume asortate cu unt.

in momentul servirii friganelele se stropesc cu unt.

painea pentru friganele nu trebuie sa aiba coaja.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise