Friganele spaniole

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de lapte
  • ulei de masline
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 2 oua
  • 1 cana faina de porumb
  • 1 cana de faina alba
  • 4 linguri de zahar
  • scortisoara

Mod de preparare

Amestecati putin lapte cu faina alba, cu faina de porumb si cu zaharul.

Restul de lapte se fiebe cu un pic de scortisoara in el si se adauga in aluatul pregatit anterior.

Puneti compozitia la cuptor sa se coaca. Dupa ce s-a copt taiati-o in patratele potrivite dati-le prin ou si faina si prajiti-le.

Serviti-le cu zahar si scortisoara deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise