Friganele spaniole

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de lapte
  • ulei de masline
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 2 oua
  • 1 cana faina de porumb
  • 1 cana de faina alba
  • 4 linguri de zahar
  • scortisoara

Mod de preparare

Amestecati putin lapte cu faina alba, cu faina de porumb si cu zaharul.

Restul de lapte se fiebe cu un pic de scortisoara in el si se adauga in aluatul pregatit anterior.

Puneti compozitia la cuptor sa se coaca. Dupa ce s-a copt taiati-o in patratele potrivite dati-le prin ou si faina si prajiti-le.

Serviti-le cu zahar si scortisoara deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise