Frigare din muschiuleti de porc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 muschiuleti de porc;
  • - 2 rosii;
  • - 1 ardei gras;
  • - 1 ceapa;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru;
  • - 4-5 catei de usturoi;
  • - boia de ardei;
  • - 30 ml ulei.

Mod de preparare

1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas.

2. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia, usturoiul zdrobit, se adauga uleiul si se amesteca bine.

3. Se lasa la temperatura camerei 2-3 ore la macerat.

4. Rosiile spalate se taie in 4 bucati, ardeiul gras se taie in sferturi, iar ceapa se taie pe jumatate si se desfac foile.

5. Pe frigarea de la rotisor se aseaza alternativ o bucata de carne, o bucata de ceapa, o bucata de carne, o bucata de rosie, o bucata de carne, o bucata de ardei, pana se termina carnea.

6. Se introduce la cuptor, la optiunea pentru rotisor si se lasa pana se rumeneste.

7. Se serveste alaturi de salata de fasole boabe si cartofi copti.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise